header kiv
roodlinks home actueel lezingen achtergrond contact roodrechts

 

 

wit midden kiv

Actueel in 2021

  • In het kader van de 700e sterfdag van Dante Alighieri heb ik, naast de al bestaande cursus over de Divina Commedia, een aantal lezingen uitgezet. Deze zijn bedoeld voor opdrachtgevers. Wat mijn eigen publiek betreft: het is mijn bedoeling om dit jaar de cursus over de Divina Commedia in Utrecht te gaan geven. Data en plek worden nog bekend gemaakt.

  • Een geplande reis ‘Roma femminile’ stond voor november 2020 op het programma van Labrys Reizen. Deze ging in verband met de corona-pandemie niet door, maar zal zeker nog eens aangeboden worden. Mijn lezing over Roma femminile is te boeken door opdrachtgevers.

  • Nu in 2020 veel reizen en lezingen wegvielen door de corona-crisis was er opeens meer vrije tijd. Daarin maakte ik de online-lezing ‘Corona en de innerlijke tijd’. Deze lezing is ook als live voordracht te boeken.

  • De laatste twee jaar gaf ik regelmatig mijn lezing over ‘Engelen in de kunst’. Zeker in moeilijke tijden als deze is de belangstelling voor engelen weer groeiende.

  • Van 30 mei tot en met 5 juni reis ik met prof. Dr. Dick E.H. de Boer weer in de voetsporen van de middeleeuwse abt Emo. Dit keer gaan we naar Frankrijk.
    Zie Exclusieve groepsreis: Emo's reis van Laon naar Lyon (labrysreizen.nl)

  • Van 17 tot en met 24 september begeleid ik samen met drs. Raphaël Rijntjes, tevens voor Labrys Reizen, een reis naar Occitanië:
    Exclusieve groepsreis: Occitanië • Katharen, troubadours en kloosters in het 'land van Oc' (labrysreizen.nl)

 

golf pixels rechts

 

logo kiv
footer blokje kiv

 

Marian van Caspel-van Til

 

Van Meursstraat 54
3532 CK Utrecht

 

030 - 29343 84
06 - 135 125 45

 

www.kunstinverbinding.nl
info@kunstinverbinding.nl